Jij bent uniek en juist daarom ben jij zo waardevol...

De kwaliteit van leven bestaat uit een balans in je gehele bestaan, zowel stoffelijk als niet stoffelijk, zowel lichamelijk, als geestelijk, als spiritueel.
Een wet van samenwerkende krachten op alle niveau`s….

Persoonlijk

Alles draait om de persoonlijke situatie, de persoonlijke begeleiding en behandeling. Het gaat jezelf aan. Persoonlijk staat voor eigen, voor zelf. Voor iets wat aanduidt dat het van jou, voor jou is.

Maar persoonlijk staat ook voor uniciteit. Je bent uniek en daarom waardevol…

Essentie….

Wat is er echt belangrijk? Wat leidt daadwerkelijk tot herstel, groei? Welke keuzen maak je om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van je bestaan werkelijk toe neemt; dat je weer plezier beleeft aan de dingen in jouw bestaan. Wat zorgt ervoor dat je weer helder zicht krijgt op je bestaan? Wie zorgt ervoor?

Zelf kun je de keuze maken. Al die prachtige mogelijkheden zitten al in jezelf. Misschien nog een beetje verpakt of weggestopt, maar aanwezig. De essentie is de stappen te nemen, de keuzen te maken…

Levensruimte….

Herken je het gevoel opgesloten te zitten in jezelf? Opgesloten te zitten in de structuren van je leven? Jezelf te verliezen in de haast van je dagelijkse bezigheden?

Soms lijkt het wel of je lichaam een keurslijf is wat afhankelijk van omgeving, ideeën en pijnen functioneert. We moeten mee in de stroom, we zorgen er steeds maar voor dat we mee kunnen komen. We laten gebeuren wat we denken dat noodzakelijk is.

Het ontbreekt je aan waarachtige levensadem, aan ruimte. Ruimte die zo hart-nodig is om de kwaliteit van jouw leven te waardborgen. Je moet je geestelijk en lichamelijk kunnen bewegen om te groeien. Te groeien om je zelf te kunnen worden. Weer goed en vrij kunnen functioneren om te kunnen zijn. Zijn te midden van wat ons allen werkelijk verbindt.

Gebrek aan levensruimte kan leiden tot klachten van lichamelijke en geestelijke aard. Tot “niet-welbevinden”.

Zelf kun je de keuze maken. Al die prachtige mogelijkheden zitten al in jezelf. Misschien nog een beetje verpakt of weggestopt, maar aanwezig. De essentie is de stappen te nemen, de keuzen te maken…

Evenwicht

Evenwicht, de balans in je bestaan. Ben je in evenwicht, dan functioneer je goed. Ben je uit balans, dan kan dat leiden tot klachten. Zowel van lichamelijke als van geestelijke aard. Evenwicht is misschien wel één van de belangrijkste zaken in je leven die je nodig hebt om optimaal te kunnen leven en beleven.

De kwaliteit van leven bestaat uit een balans in je gehele bestaan, zowel stoffelijk als niet stoffelijk, zowel lichamelijk, als geestelijk, als spiritueel. Een wet van samenwerkende krachten op alle niveau’s.

 

Keuze

Een keuze is een actie die tot verandering kan leiden. Welke keuzen maak jij? Keuze is het recht om te beslissen, om stappen te nemen. Keuze geeft ons de mogelijkheid ons leven in te kleden op een voor jouw ‘eigen’ wijze. We kunnen kiezen om voor onszelf te zorgen of voor ons te laten zorgen.

Hoe kom je er achter wat de juiste keuze is?

Call Now Button